Lesauto huren

Lesauto huren

Lesauto huren


(Klik
hier voor de algemene voorwaarden)  

Brandstof: Diesel (automaat benzine)
Rijbewijs: B.
Zitplaatsen: 5
Laadruimte n.v.t.
Extra's:  

inclusief dubbele bediening, 2x buitenspiegel, 2x binnenspiegel, navigatie en indien gewenst Blauwe L met magneet.

 


Extra bij te huren:

Onze lesauto's zijn zeer compleet,
bij huren is niet nodig.

 

 

Extra voorwaarden lesauto verhuur.

Voorwaarden Lesauto verhuur:
Onderstaande voorwaarden gaan voor op de algemene voorwaarden, zoals vermeld op de achterzijde van de huurovereenkomst. Een huurdag duurt 24 uur en begint tijdens werkdagen altijd om 8.00 uur (ook als u de auto later komt ophalen). Huurprijs is incl. 100 km vrij per dag, extra km v.a. € 0,20. Voor het huren van een lesauto is dubbele legitimatie verplicht. Geldig Nederlands rijbewijs, een paspoort/ identiteitskaart / bevoegdheidspas. Al onze prijzen zijn exclusief BTW en brandstof maar inclusief verzekering. Het is alleen toegestaan met de lesauto te rijden in Nederland. De huurder is tijdens de huurperiode verantwoordelijk voor de originele autopapieren en autosleutel. De huurauto kan alleen binnen openingstijden teruggebracht worden. De brandstoftank van de huurauto dient bij terugkomst volledig afgetankt te zijn. (overleg tankbon) Handeling kosten voor het niet aftanken van de auto bedragen € 12.50 excl. BTW. Schade dient binnen 12 uur aan ons gemeld te worden d.m.v. een volledig ingevuld en ondertekend schadeformulier. (aan twee kanten het formulier invullen) Niet gemelde schade is geheel voor rekening van huurder. Eventuele verlenging van huurperiode is mogelijk na toestemming van verhuurder. Prijs- en modelwijzigingen lesauto voorbehouden. Bij het niet tijdig terugbrengen volgens afspraak wordt per dag € 150,- boete berekend. Het is verboden te roken in de lesauto. (als er toch gerookt is in de huurauto, dan berekenen wij schoonmaak / reinigingskosten van minimaal € 125,-) Bij aflevering controleert u de auto op technische staat en eventueel schade, tijdens of na de verhuurperiode kunt u geen aanspraak maken of vergoeding krijgen indien er tijdens de huurperiode een technisch mankement zich voordoet. Borgsom en betaling, de borgsom bedraagt € 750,- incl. btw. Borgsom dient vooruit betaald te worden samen met de verwachte periode, evt. extra huurdagen worden verrekend met de borgsom. Verzekeringen en eigen risico: De auto’s zijn WA Casco verzekerd. Het eigen risico i.g.v. schade bedraagt altijd € 750,- per schade. Afkoop van het eigen risico is niet mogelijk. Minimale leeftijd huurder dient 21 jaar te zijn. Eigen risico geldt ook voor banden- en ruitschades. Schade ontstaan door onbekenden en niet verhaalbaar is altijd voor rekening van huurder.


Tarieven: lesauto categorie B.

Lesauto stuk?
Wij hebben de oplossing.

Handgeschakeld: Suzuki Swift / Renault Clio 

Bel of email ons.

Tel. 020 - 640 50 20 

info@autohuuramstelveen.nl

Prijzen zijn per dag. Vrije kilometers zijn per dag.

 prijs €km vrijextra km
Dag tarief 50,00 150 0,20

Eigen risico Indien u wilt, kunt u het standaard eigen risico per gebeurtenis verlagen. Per huurdag geldt een toeslag van € 17,50 Hiermee verlaagt u het eigen risico per gebeurtenis van € 750,- naar € 350,-.

Let op deze prijzen zijn exclusief BTW.
 prijs € 
Standaard eigen risico 750,00
Verlaagd eigen risico 350,00
Tarief verlagen, dag tarief 17,50

lesautoverhuur

Als rijschoolhouder / instructeur komt het natuurlijk nooit uit om de lesauto i.v.m schade, onderhoud of technische problemen te missen. Natuurlijk heb je altijd een volle agenda, examenafspraken en wat te denken van het mislopen van inkomsten en boze reacties van cursisten. AutoHuur Amstelveen verhuurt nu voor een heel schappelijk bedrag mooie lesauto's. AutoHuur Amstelveenverhuurt uitsluitend perfect onderhouden representatieve, zeer jonge rookvrije vijfdeurs lesauto's met dubbele bediening, vrij van reclame en ruimte voor uw eigen magneer dakbord.

 

Lesauto huren
  • Aantal:  • Aantal:  • Aantal:Kies de dag om op te halen:*


Kies de dag om terug te brengen.*